aioli oppskrift ~ KookyFoods

fredag 13. mars 2015

aioli oppskrift

aioli oppskrift


ingredienser :-


  • 2 eggeplommer, romtemperatur
  • 1-4 fedd fersk hvitløk
  • 1 ss sitronsaft, hvitvinseddik eller champagne eddik
  • 1 ss dijon sennep
  • ½ ts salt
  • En kopp olivenolje (eller en kombinasjon av oliven og en annen vegetabilsk olje)



Bruksanvisning :
  • Kombinere i en blender krukke: eggeplommer, hvitløk, sitronsaft, sennep og salt. Bland på lav hastighet i omtrent et minutt før lettet i farge og kremet utseende.

  • Fjern midtpluggen på blender lokket og med blender på lav hastighet, piple i en halv kopp av oljen i løpet av omtrent et minutt.

  • Etter et minutt, bør blandingen være glatt og omtrent like tykk som kondensert melk.

  • Snu blender på lav igjen og sildre i resten av oljen over et minutt.Du vil høre banen av blender motor endring som aioli begynner å bli virkelig tykke. Du kan ikke være i stand til å få all oljen i før det blir for tykk til å blande.


  • Oppbevar aioli i kjøleskapet inntil to uker.



Tilberedning :- Se denne videoen



0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
muffins oppskriftbrownies oppskriftpannekake oppskriftpavlova Oppskrift