Roast Chicken Oppskrift ~ KookyFoods

mandag 23. februar 2015

Roast Chicken Oppskrift


Alle der ute liker en tradisjonell stek middagen.Det er mange av dere som tror du ikke kan lage mat one.I'm kommer til å bevise at du wrong.Delicious, rimelig, men viktigst er det easy.Let komme i gang.
Jeg har en vakker fersk kylling her. Vi vil ha en fin lykkelig kylling, det beste du har råd til.  • Løk
  • selleri,
  • og noen urter. Bay,
  • frisk timian, persille.
  • Gulrøtter,
  • honning, spisskummen.Du kommer til å trenge en fin skarp kniv, en fin stor gryte med varmt kokende vann. En annen gryte med litt vann kokes. En fin, tung, solid steking tray.at en annen stekebrettet. Først av alt få en fin nob av butter.Not for mye er det ikke jul det er søndag. og vi bare kommer til å spre dette over hele vårt vakre lille fuglen. Dette vil gi ikke bare smaken, men det vil også gi en vakker, gyllen tekstur og en ekte rik smak og sprø skin.Because hva er poenget med å ha steke kylling hvis du ikke har sprø hud. Nå skal vi til sesong det. Virkelig liberalt. Sette noen inne også.Vi ikke ønsker å sette kylling rett inn i bunnen av stekebrettet. Det vil begynne å koke i sin egen saft og da vil du ha soggy kylling. Og ingen ønsker det, la oss være ærlige. Så vi kommer til å lage en slags seng av grønnsaker å sitte kyllingen på å holde den fra bunnen av kjelen. og deretter juice og de grønnsakene senere vil gå for å gjøre saus. Plottet tykner, men bo hos me.So vi har fått litt frisk timian, har vi fått noen laurbærblad og vi har fått noen parsley.Look på ham at han er alle nydelig og gjemt i hans seng pent. Så jeg skal bare vaske min hands.We're kommer til å sette dette i ovnen.
To-hundre degrees.Gas markere seks for omtrent en time og tjue minutter.Jeg liker å gjøre min egen
lager med alt tilbehør, med alle veg og kjøtt. Jeg har en gryte med vann på kok. Disse
noen annen gang du skulle kaste dem bort. Ikke today.In de går til vannet. Høyre vi kommer til å gjøre noen stekte gulrøtter med honning og spisskummen. Vi kommer til å skrelle dem. Nå er disse gulrot skrell, de kommer til å gå rett i min gryte. Det er all smaken for din saus. De kan gå i også.
Vær forsiktig med fingrene. Grunnen til at vi bare kutte dem i to er fordi når steken vi ikke vil ha dem å mose opp eller bryte up.we vil at de skal holde sin form
så når de er på plate alle vet hva de spiser. Det ser bra ut, det ser posh
og det tar nesten ingen tid til å gjøre. Jeg har fått litt kokende saltet vann over her.
Jeg kommer bare til å slippe disse gulrøtter i. For fem-seks minutter bare for å ta kanten av.
Høyre våre gulrøtter er kokende, og de ser ut som de er klar til å komme ut og gå inn stekebrettet. Vi kommer til å sette noen ting på dem som kommer til å gjøre dem magisk.
Barna kommer til å be for disse gulrøtter. om og om igjen. Den andre halvparten, de kommer til å be om disse gulrøtter, vil de drømme om disse carrots.Because de er spektakulære. Vi har noen spisskummen seeds.Just en klemme. Honning ett sprute, to spruter, tre spruter. Om så mye.
Kaste gulrøtter. Vi kommer til å knerte disse i ovnen med kyllingen til de er gylne og rundt kantene. Litt sprø, litt klissete. Lovely. Og de bør ta ca 20-25 minutter.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
muffins oppskriftbrownies oppskriftpannekake oppskriftpavlova Oppskrift