Den beste måten å gjøre en klassisk kjøttpudding ~ KookyFoods

tirsdag 24. februar 2015

Den beste måten å gjøre en klassisk kjøttpudding

Classic Meatloaf recipes

Det er ingenting som kjøttpudding når du er i humør for en trøstende hjemmelaget måltid.
Denne oppskriften gir en solid veggie pakket kjøttpudding med en søt og syrlig sennep glasur. Vær forberedt, alle vil være å be om sekunder. Det er noen grønnsaker å forberede. Finhakk



nok fersk sopp å gjøre 1/2 kopp.
Finhakk en liten løk å gjøre om


1/3 av en kopp. Neste, makulere ett medium skrelles
gulrot. Du trenger omtrent 1/2 kopp. Og sist,


kjøttdeig 2 fedd fersk hvitløk. Ok. Den
grønnsaker er preparert.

La oss lage mat. Forvarm ovnen til 350 grader og linje en 3/4 rectangularbaking fatet med folie. Over middels høy varme, varme en spiseskje vegetabilsk olje i en stor
skillet. Tilsett sopp, løk, gulrøtter og hvitløk. Cook og rør
grønnsakene til de er møre. Dette vil ta ca 4 til 5 minutter. Fjern deretter
skillet fra varmen. Neste, crack to egg i en stor bolle. Slå dem lett. Legg
en kopp myke brødsmuler. Kokte grønnsaker fra skillet. En 1/4 kopp melk, 3 ss ketchup, 1 ss Dijon-stil sennep, 1 ss Worcestershire saus og 1/2 ts kosher salt. Bland alt dette sammen. Deretter legge til 1 kilo kjøttdeig chuck og
1 pund av kjøttdeig mørbrad. Bland igjen før alt er bare kombineres. Vær forsiktig
ikke å overarbeid kjøttblandingen. Dette vil sikre en øm kjøttpudding. Hvis du vil, erstatning
8 gram kjøttdeig med åtte gram av bakken søt italiensk pølse, bakken kalkun eller bakken
svinekjøtt. Overfør kjøttboller blandingen til kokekaret og form den til en rektangulær brød ca 9 inches lang med 5 inches bred. Bake kjøttboller i 35 minutter. Selv om det er
baking, la oss blande opp glasuren. Til en 1/2 kopp ketchup, tilsett 1/4 av pakket brunt sukker og
2 ts Dijon-stil sennep. Omrør glasur til ingrediensene er kombinert.
Etter at kjøttpudding bakes i 35 minutter, spoon glasur over det. Deretter fortsetter baking
brød i ytterligere 25 minutter. Bruk et øyeblikk lese termometer for å sjekke kjøttpudding for
doneness. Når kjøttpudding registrerer en indre temperatur på 160 grader, er det gjort. Fjerne
kjøttboller fra ovnen og la den hvile i pannen i 10 minutter. Bruk to spatler
å nøye overføre kjøttboller til et serveringsfat. Skjær kjøttpudding i 8 skiver og
ringe familien til middag. Hvis du tilfeldigvis har noen kjøttpudding left, pakk det og
kjøle den. Det vil gjøre en fantastisk smørbrød
Neste dag.

Prøv oppskrifter og annen matlaging


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
muffins oppskriftbrownies oppskriftpannekake oppskriftpavlova Oppskrift