ingredienser:-
- 2 stk Løk
- 1 ss Olje
- 1 av hver Paprika (rød, grønn, gul)
- 1 stor boks Skinnfrie tomater
- 1 liten boks Maiskorn
- ca. ¾ l Hønsekraft (buljong)
- smak til Salt, pepper
- 1 stk Laurbærblad
- smak til Timian eller Basilikum
- 1 stk Hvitløksfedd
- ½ dl Hvitvin
Tilberedning:
- Grovhakk løken og fres den gyllen i oljen i suppegryten.
- Skjær paprika i ringer, som freses med et par minutter.
- Ha opp i gryten; innholdet i tomatboksen, mais, hønsekraft (buljong).
- Smak til med salt og krydder. Om hvitløken skal i må den knuses eller finhakkes.
- Smak til med litt vin etter at suppen har fått et oppkok.
Tilbehør: Fersk loff og godt smør.
Et godt alternativ som buljong til denne suppen, erekte hønsekraft.
Denne suppen er virkelig god har laget den mange ganger.
SvarSlettDet er kjempegodt og uten kjøtt fantastisk.