ingredienser:
- 4 kyllingbryst kuttet i passe store terninger
- To store løk
- En boks ananas
- kvart bit purreløk
- halv paprika finkuttet
- 1 boks kidney bønner
- 1 boks kokosmelk
- karrikrydder
- Salt
- Pepper
- Ris
- Kok ris.
Tilberedning:
Stek kyllingen i panna,krydre med karri,litt salt og pepper.Stekestil den er nesten gjennomstekt,putt den i en kjele.
Ha så purreløk,løk,bønner,paprika og ananas i stekepanna,stekes
gyldne.
Ha alt oppi kjelen med kyllingen,tilsett kokosmelken(om du kan
har litt kokosmelk kan det blandes med vanlig lettmelk.la få ett
oppkok under litt omrøring slik at det ikke brennes.
Smak til med karri,salt,pepper.
Serveres med ris,eventuelt salat.
Gryteretter er perfekt for nedfrysninger i posjonsbegere.
Tips,om du ønsker en kremete suppe istedenfor gryte blander du
bare væsken godt inn slik at den er varm,men unngår å koke for
mye,da blir den tykk.Kan evt erstatte kokosmelk/melk med en
buljong for en kyllingsuppe basert på kraft.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar