boller oppskrift ~ KookyFoods

tirsdag 3. mars 2015

boller oppskrift

I dag vil vi forberede boller.

For dette trenger du hvetemel

 2 kopper.

Olje - 2 ss.

Melk - 1/2 kopp.

Salt - 1/2 ts.

Sukker - 1 ts.

Instant tørr aktiv gjær - 1 ts.

For boller vil vi forberede deigen først.

Tilsett salt, sukker og instant tørr aktiv gjær til hvetemel.

Den instant tørrgjær aktive ikke behøver å være aktivert ved tilsetning av melk.

Du kan direkte legge det til hvetemel.

Nå legger olje til mel.

Bland alle ingrediensene godt.

Legg varm melk til mel og kna deigen.

Myk deig er endelig klar.

Vi trenger å kna deigen til den blir glatt.

Sukker og gjær granuler må oppløses godt med melet.

Føler deigen med hendene og kna til den
sukker og gjær granulater oppløses fullstendig.

Deigen blir veldig glatt.

Vi har benyttet 1/2 kopp melk for å fremstille deigen.

Vi tok 1/2 en kopp vann og brukes mindre enn 1/2 kopp vann for å forberede deigen.

2 ss vann er utelatt fra 1/2 kopp vann.

Glatt deig er klar nå.

Hvis vi trykker litt deigen det bare stiger tilbake til det opprinnelige form.

Deigen er klar, og nå vil vi smør den med et lag av olje.

Dekk og oppbevar den på et varmt sted i 2 timer.

Deigen da vil få gjæret riktig.

Da vil vi forberede Brød Pav.

Deigen har fått gjæret ordentlig nå.

Slighlty punsj deigen å gjøre den myk.

Smør håndflaten med olje og litt punch deigen.

Nå skal vi forberede ballene fra denne deigen.

Du kan forberede enten små eller store pav henhold til ditt valg.

Del deigen i porsjoner tilsvarende til en liten størrelse guava.

Vi har delt deigen i 8 like store deler.

Nå vil vi rulle dem og plasser den på brett. Smør skuffen med olje.

Nå ordne deig baller på et brett i samme avstand.

Vi har plassert dough baller på brett.

Vi har holdt god plass mellom deigen
baller og ordnet dem på brettet.

Nå vil vi dekke den og holde den til side for 1/2 time, og da vil vi bake den.

Deigballer har steget pent. Nå skal vi bake dem.

Forvarm ovnen til 200 grader celsius.

Nå overføre skuffen til ovnen og stek den på 200 grader Celsius i 10 minutter.

Plasser skuffen på midten rack og vi vil sjekke dem etter 10 minutter.

La oss sjekke boller nå.

Det tok bare 10 minutter å forberede fine brune boller.

Sightly smøre Pav med smør.

De vil nå ha en fin struktur og vil smake enda bedre.

La bollene avkjøles på en stund, og da vil vi fjerne det fra skuffen.

Velsmakende boller er endelig klar. Du kan bruke den i 3-4 dager.

Forbered boller hjemme og nyte det.


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
muffins oppskriftbrownies oppskriftpannekake oppskriftpavlova Oppskrift